Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Pomoc KeyLogger?

Crash152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio grajac w metina nadazyl mi sie dziwny problem wlaczajac cilenta prawyatnego serwera : Balmora, EliteMT2 Pokazal mi sie dziwny niebieski ekran pomyslalemze mam keylogera chcialem to sprawdzic ale sie za bardzo na tym nie znam moglby ktos pomoc w tym ?

Tu Jest ss Za Tabelek cmd :

01308978735975367733_thumb.jpg

84606700233799958858_thumb.jpg

Opublikowano

Faktycznie tam w tablce obcy adres jest czyjeść ip. W 99% masz key'a radze natychmiastowo zrobić formata

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Coś się nie zgadza . Ściągałeś jakieś programy lub coś ostatnio ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

A na piszecie co sie nie zgadza u niego bo chce u siebie sprawdzić

Bo mi sie wydaje ze w tabeli nasłuchiwanie all powinno być 0.0.0.0:0 a ty masz [::]:0

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Faktycznie tam w tablce obcy adres jest czyjeść ip. W 99% masz key'a radze natychmiastowo zrobić formata

Kolego skoro się nie znasz to nie udzielaj się w tych tematach.

Autorze tematu keylogera nie masz w komputerze, tak jak przedstawiłeś problem złapałeś wirus tzw. prosiaczka. Tutaj jedynym wyjściem jest format ponieważ ten wirus uszkadza pliki od systemu .

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz , lecz co (chyba) godzinne powstaje nowy wirus , a AntyVirusy nie robią aktualizacji co tyle czasu . :)

Czyli nie na wszystko jest antywirus ... Tak musisz zrobić formata ;x

Opublikowano

Dobra ale powiedzcie mi co mam Keyloggera czy Tego Prosiaka bo juz sie zgubilem ..... ? A moze nic nie mam ? :P

Opublikowano

Keylloger jest programem szpiegowskim, który rejestruje wszystkie dane które wpisujesz na klawiaturze. Jego zadanie polega na wykradaniu haseł , ma funkcję wysyłania logów i screenów na adres e-mail jako sms w zależności jakie funkcję dalsze zostaną mu przypisane.

Prosiaczek jest typowym i już bardzo znanym wirusem który uszkadza pliki systemowe a po upływie czasu blokuję Ci dostęp do komputera.

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Uruchom launcher w sandboxie i sprawdź czy program nie robi jakiś podejrzanych rzeczy... , a dopiero potem rób formata <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...